Učitelka v ZUŠce

Učitelka v ZUŠce

Anotace: Věnováno JM.

1)
Jsem učitelka v ZUŠce
A čekám na ten den
Kdy sen o zlaté mušce
Přestane být jen sen
Jsem blond a útlá v pase
Jsem tváře pohledné
A sním o vnitřní kráse
Sen o hříchu i spáse
Ten který dívkám zdá se
V noci i v poledne

2)
Ač odolávám chtíči
Touhou se zalykám
A houslovými klíči
Své srdce odmykám
Až jednou potkám muže
Pod paží kytáru
Hlas drsný - jemná kůže
Hned natrhá mi růže
Pak řekneme si nuže
A půjdem do báru

Ref:
V tom baru budou hráti jazz
Všichni mí bývalí
A kytarista ještě dnes
Mi lásku odhalí
V tom baru budou hráti jazz
Všichni mí minulí
A kytarista ještě dnes
Se ke mně přitulí

3)
Láska ta nemoc běžná
Mé srdce zaplaví
Něžná jak velkokněžna
Jen špitnu Na zdraví
Krev hoří – srdce plane
Ve světle od svíčky
Vše co je zakázané
Se dozajista stane
A třída nedostane
Než samé jedničky
Autor Petrik78, 05.07.2009
Přečteno 420x
Tipy 8
Poslední tipující: Divoženka1, Pevya, Koza, ilona, susana načeva, TetaKazi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jéé, tak ta je vydařená!

11.05.2010 11:26:00 | Pevya

Jak to, že tu ještě nemáš tip?
Jsem učitelka v ZUŠce,
že bych to chápala líp... ;-)

29.01.2010 00:04:00 | TetaKazi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí