malé děvčátko

malé děvčátko

Anotace: každá z těch tří slok nezapadá k těm dvěma dalším...

Zas jak malé děvčátko,
spát v tvém klíně,
vlásky ostříhané nakrátko,
s hrobem v mokré hlíně,
tě nemůžu vidět,
mě nemůžeš slyšet,
když volám,
vzbuď se.

Nesnažíš se
a já mám za nehtaam
špínu.
Jen zas
sveď na mě svojí
vinu.

Kroutíš očima
a ono to nihoho nezajímá, viď?
Máš vlastně pech,
že jsi potkal právě mě, no ne?
Taky bych mohla,
ukončit tvoje trápení smrtí, že?

ALE MĚ ZATRACENĚ BAVÍ
SRÁT SE...

...lidem do životů.
Přečteno 269x
Tipy 4
Poslední tipující: Bůchví..., kouzelníček, Thesssinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a nene...!!!

10.07.2009 16:21:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

kecáš...:o)

09.07.2009 17:02:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí