Přání a touhy

Přání a touhy

Miluji Tě celým srdcem svým,
celá jsem jen Tvá.
O chvílích v Tvém náručí sním.
Přeji si,
toužím po Tvých dotecích,
po nekonečných polibcích.
Toužím usínat vedle Tebe,
cítit Tvou kůži na svém těle.
Toužím v objetí Tvém se probouzet,
podléhat Tvé vášni a své touze.
Toužím dívat se do Tvých očí,
být schoulená v Tvém náručí.
Toužím cítit jak krásně voníš,
cítit jak moc o mě stojíš.
Toužím po Tvé lásce,
co naplní mé srdce.
Chybíš mi, stýská se mi moc,
toužím po Tobě každou noc,
toužím čím dál, tím víc...
Autor Broken.white.wings, 05.07.2009
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: Haniéčka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je krásný po někom toužit, hlavně když je ta touha časem naplněná.:-)
Pěkná básnička.

08.07.2009 17:45:00 | Haniéčka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí