Zhrbený a unavený

Zhrbený a unavený

Anotace: trochudeník

Zhrbený a unavený
duše která zří že nejsem vyzvracený
dal jsem si při procházce po zahrádce svačinku
polozralou meruňku
dát se do pořádku? abych se dal ignorovat
na to bych se mohl bez léků vysrat.
Autor Adam Černý, 05.07.2009
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí