..nebojte sa,veď ja už odchádzam..

..nebojte sa,veď ja už odchádzam..

Anotace: ak som niekedy niekomu liezla na nervy zo svojími básňami,tak sorry..

zdravím Ťa slnko,
ako sa máš?
asi si šťastné,
keď sa tak usmievaš.
čo by som ja dala,
za úsmev jediný,
za pohľad nevinný,
z tvojích očí..

a ďalej?
budem len mlčať..

načo (tu) písať
o svojích snoch,
o trápnych pocitoch,
a o nás dvoch,
keď ani niesme..

dovidenia..
tebe..sebe..vám..
nebudem tu kaziť vzduch,
nebojte,veď ja už odchádzam......
Autor bejbyyyy, 05.07.2009
Přečteno 230x
Tipy 12
Poslední tipující: Isquieasuus, E-MM-A, Juraj Hrom, Giginka, Bíša, floreciente, labuť
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opakujem, späť, please!!

Každý tu niečo píšeme, a Ty tiež,
patríš sem, tak to nerieš.

ST

07.07.2009 04:36:00 | Juraj Hrom

No teda!Žádné odcházení nebude! Dyť by liter ztratil jednu z duší, které vlastní!

07.07.2009 00:11:00 | Giginka

Ale to ne!

05.07.2009 23:21:00 | Bíša

Doufám, že ten odchod je jen hodící se do básně.??

05.07.2009 13:45:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí