Bez názvu

Bez názvu

Vymetené nebe od všedních strastí
pár ztracených vzpomínek
a citů v bezvýznamné pasti
mizí
v nenávratno

linoucí šerosvit ve stromovětví
tiché písně slov
jenž nespí
když
v mysli bubnují slova k luštění
cílů nenajitých

dlaně zbroušené od květů
s nektarem

němé prosby v kůře stromů
vryté vzkazy
bez podlomů

časem touha ztracená
temná mysl zvrácená
skrýté tváře
pod stíny

otisk srdce do hlíny

zpřetrhané pavučiny
objímání
kaktusů

vůně lesních skrytů touhy
na očích slzavé šmouhy
snad
z překvapujících skutečností
co zůstávají na věrnosti

stopené v proudu řeky
hedvábí z nočního nebe

uhaslé hvězdy
zlámaný měsíc

usínajících přání tisíce
za tajných tanců
měsíce

neutichá v mapě hvězdárny

osobitých příběhů

.......

každého z nás...
Autor padající do neznáma, 05.07.2009
Přečteno 213x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, Juan Francesco de Faro, kikis, P.P.S., Bíša, Lenullinka, zlomený a nanicovatý -__-, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nebuď tak moc smutná

05.07.2009 18:35:00 | zlomený a nanicovatý -__-

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí