Deathly stillness

Deathly stillness

Anotace: další pokus

Deathly stilness
in my heart..
I wait to dawning,
which never come,
because I´am blind
Little blind
girl in darkness
takes death
for the last
white day
I can´t believe
in new daylight
Only silent scream
in the darkness
of my heart ...

Mrtvolné ticho
v mojí duši...
Čekám svítání
které nikdy nepřijde,
protože jsem slepá,
Malá slepá
holčička v temnotě
nese smrt
pro další
bílý den
Neumím věřit
v denní světlo.
Jen tichý křik
v temnotě
mojí duše.
Autor Melfëa, 05.07.2009
Přečteno 275x
Tipy 3
Poslední tipující: jedam, Barpob
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jojo.. křičí z ní zoufalost.. neboj, bude líp! :)

06.07.2009 11:56:00 | Barpob

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí