Smilnost

Smilnost

Anotace: ...

Noc prosycena krajinou,
ty ubíráš se za jinou.
Dech volá touhu do ticha,
ona čeká ženicha.
Strom listy k nohám svolal ti,
tys pozor dal si na máti.
A než se k ránu odploužíš,
v žár chtíče ty se pohroužíš.
Slib polibku si poslal v dál,
tys na vrcholu, světa král.
Autor Fenn, 05.07.2009
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

aby se o svět bál....dobrý

05.07.2009 20:53:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí