Odjezd z konečné

Odjezd z konečné

Vlak stojí na peróně.
Odjezd z konečné,
oznamuje průvodčí.
Nastupovat a zavřít dveře.

Poslední pohled,
stisk ruky na rozloučenou.
Zběsile mávám, v hlavě mám zmatek.
Cesta znamená nový začátek.
Cítím nejistotu a přitom
nikde nejedu.
Hlavou mně běží myšlenky,
zaháním pocit strachu.

Nerada vyprovázím na vlak.
Vždy se obávám,
že jednou nebude návrat,
že ta, kterou miluju,
skončí ve stanici ŽIVOT.
Autor devcatko z jetele, 05.07.2009
Přečteno 246x
Tipy 8
Poslední tipující: hašlerka, Holis, jerabina, Paulín, Tacca, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to napsal život sám...moc hezké

20.09.2009 15:56:00 | hašlerka

o má strachuplná Máňo,nic se neboj, je tu o mě postaráno :-)

21.07.2009 20:46:00 | jerabina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí