Láska 2v1

Láska 2v1

Anotace: Matka s dcerkou

Když slyším Tvůj sametově něžný hlas,
dýchat naráz začne se mi snáz.

Když do Tebe se zakoukám,
do Tvých nádherných očiček.
V říši snové se potloukám,
s představou miliónů kočiček,
co ve Tvém klíně spokojeně vrní a předou,
mé srdíčko i myšlenky jen za Tebou se stále ženou.

Ja miluji Tě celou svou bytostí,
mé srdce jen to Tvé láskou pohostí.
Ale má laska nepatří jen Tvé bytosti,
to oznamuji Ti s lítostí.

Ještě pro jednu mé srdíčko buší,
pro kterou,
srdíčko Tvé jistě tuší.
Autor Corman Dallas, 06.07.2009
Přečteno 242x
Tipy 1
Poslední tipující: Zdenek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí