Kam nepatří

Kam nepatří

V nebi sobě budem blíž
až poletím

A dřív, než-li uzřím ten tvůj svět
cestu poznám nazpaměť

V nebi sobě budem blíž
dnes...

i mávat budu dolů
zeleným rostlým stvolům
jež pokrývají ten tvůj hrob

než klesat počne, co zde býti nemá

Matičko má němá..

vzhůru poletím pak zpět
Autor šedá bílá myška, 06.07.2009
Přečteno 356x
Tipy 3
Poslední tipující: Xindy, saddova, Zpátky
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ani nevim proc, ale zaujalo mne to a nejde tomu nedat tip...

06.07.2009 20:26:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí