údolím snů

údolím snů

Anotace: z deníku poutníka ... 28.5.2009

Sbírka: Krétské potulování

Zastavil čas
a na okamžik i své srdce.
Poslouchal jen skřehotání přírody,
nebeské zvony zavěšené na ovečkách z mráčků.
Rozmlouval s mraky,
také s keři co mu do nohou
tetovaly své nesmyslné vzkazy.
Klaněl se kamenům,
které svou minulost
zaklely v budoucnost.

Bičován větrem
stanul na pomyslném vrcholu
svého ega.
Teď nebo Nikdy
řekla si příroda
a kousla se do rtu.

S příchutí krve
udělal bezděčné gesto,
pak se o svých dřevěných holích
dobelhal zpět do údolí
... svých snů ...
...
Autor vapiti, 06.07.2009
Přečteno 304x
Tipy 20
Poslední tipující: fab four, Noc17, Mbonita, carodejka, Bíša, Psavec, 6thSun, labuť, floreciente, Stoneman, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělé verše..prostě skvělé
ST

07.07.2009 20:09:00 | Mbonita

Moc pekne!

07.07.2009 19:32:00 | carodejka

Dech přírody a duše...

07.07.2009 07:47:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí