Šepoty

Šepoty

Anotace: . . .

Rozpitý večer, za stolem baru,
. . . Šepoty noci.
Vyprahlá ústa, lačnící z hladu,
. . . Ozvěny pocit.
Pokusy zteče, probouzí sílu,
. . . Úspěchu snahy.
Zbytečné zůstat, hledání cílů,
. . . Večerní touhy.

Rozpité víno, na stole drobky,
. . . Šepoty rána.
Bolavá hlava, večeře zbytky,
. . . Návštěva zvána.
Pohledy štípou, váhání dlouhé,
. . . Z večera tíha.
Pod okny mává, loučení pouhé,
. . . Na duši rýha.

Rozpitá skvrna, na sto let mlhy,
. . . Šepoty srdce.
Zmačkané příště, naděje s dluhy,
. . . V bezmocné ruce.
Napnutá struna, myšlení strádá,
. . . Osudy míchá.
Svědomí klíště, vytočit žádá,
. . . Šepoty ticha.
Autor Zbunik, 06.07.2009
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: Blana, Raziel PsyDearth Characith
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí