cyklický odkaz

cyklický odkaz

Anotace: ... zvláštní věci se dějí ...

cyklický odkaz
vzpomínkou na ranní rosu
co stékala po Tvém těle po milování

mnoho kapek uplynulo,
snad třináct či více
má první a zatím jediná
nedospělá lásko

kráčet ledovou pustinou
pozdravit všechny směry
v meditace vlastním dechem
zpomalený, ubodaný
tisícem myšlenek
na minulost,
která nemůže stvořit budoucnost

prý kletbu ze svých rtů
spouštím k Tvým nohám
však srdce a ne facka
co plesklo Ti do tváře
upřímnost

jsi svá, jsi jedinečná
jsi anděl, jsi bouře

jsi ...

pluji dál
v přítomnosti
a bez podmínek
s obavou
o to
neminout
věčnost

sbohem
má první a zatím jediná
nedospělá lásko
Autor vapiti, 07.07.2009
Přečteno 297x
Tipy 27
Poslední tipující: fab four, unstoppable, Noc17, Chancer, floreciente, Mbonita, carodejka, WAYWARD, Psavec, Jana M., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

auvajs....je krásná...

11.07.2009 00:18:00 | Noc17

Cyklisti drží při sobě, je to dobře :-)

07.07.2009 21:29:00 | Chancer

Nadherne, citlive a hluboké.

07.07.2009 19:34:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí