Člověk Netvor

Člověk Netvor

Anotace: Vždy budeme pouhé NIC

Ty nebe, řekni mi, co jsem?
Mé nohy, ruce a hlava.
Jaký to má vlastně význam?
Že jsem člověk? Sláva, sláva!

Takže jsem to nejhorší?
To nejhorší, co může být?
Jsem člověk s II. jménem Netvor?
Takže nemám právo.. vůbec žít.

Pověz mi, má holubice,
proč je člověk takhle zlý?
Že za to může ďábel?
Ano, ale to my za ním šli!

Člověk si zaslouží tuhle tvář.
Přeju si být lepší, víc.
Než Člověk Netvor - jako všichni.
Však vždy budeme pouhé Nic.
Autor wigi.sama, 07.07.2009
Přečteno 262x
Tipy 3
Poslední tipující: J.U. Ray, Unyle Pěl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za kým jdeme je naše věc, pak ale bývá pozdě na lítost...ale přece jen ještě nějakou cenu máme, možná malou ale věřím tomu ;-)

07.07.2009 21:38:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí