Prosba k Luně

Prosba k Luně

Anotace: věčné bytí - největší trest

Má drahá Luno…
mučíš mě hebce,
hvězdy mi pálíš do dlaní,
proklínáš se mnou svítání
a líbáš mě,
když den mě nechce.
Má drahá Luno…
Učíš mě lásce k noci,
do klína mi vkládáš věčné bdění,
ach teď jsem nešťastník, pro něhož snění není,
ani smrt nemá žádné moci.
Má drahá Luno…
Dáváš mi věčné bytí,
jaký to dar…Smrt – život - smrt…nic se mě netýká,
mohu jen sledovat, jak ten čas utíká.
Dějiny nekonečné…nad nimiž královna mi svítí.

Má Luno…Luno má!
Líbej mě…lásko má drahá.
To břemeno mě v trýzni zmáhá.
Už unaven jsem činy všemi,
co lidi trápí v jejich zemi.
Luno, Luno!!! Volám tě má družko.
Já zblázním se…den mě mučí,
mučí mě navždy být,
ach drahá Luno…Já nechci už,
já nechci dále žít.
Autor Lunaric Nathanella, 07.07.2009
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí