Problém

Problém

Jednou jsme vyjeli navštívit Prahu,
jenomže ve vlaku, dostal jsem sračku,
břicho se kroutilo ze střevních stahů,
tak jsem to navalil pod sedačku.

Nemůžu za to, záchod byl obsazen,
proč kvůli tomu tyátr dělali?
Z vlaku jsem byl během minuty vysazen.
Jako by oni v životě nesrali…
Autor Lunaric Nathanella, 07.07.2009
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: bejbyyyy, Házté
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

07.07.2009 19:20:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí