Na klidných vlnách

Na klidných vlnách

Anotace: ...někdy se poštěstí, ale ne na dlouho

Na klidných vlnách

Nechávám se unášet větrem
Nesu se na vlnách
Ruce za hlavou
A připitomělý úsměv na tváři

Nesu se na rytmech melodií
Na rýmech poezie

Nesu se dál a dál

Lehce se houpám a relaxuji
Dnes jsem poštou obdržel malý ráj
Tak se na něm kolébám

Pluji po obloze s mraky
A mávám vám, co jste dole na ulicích

Letím dál a dál
V pomalých rytmech melodií a klidu

Neopil jsem se
Ani jsem si nedal dávku

Prostě jsem se dokázal uvolnit
Až to přejde a přijdou starosti čeká mě dlouhý pád
Skončím jako placka na chodníku
Ale zatím tomu tak není
Tak se nechávám unášet pryč
Autor Jesper, 08.07.2009
Přečteno 240x
Tipy 11
Poslední tipující: Házté, Bíša, Psavec, maiali, BARBYE, Kapka, labuť, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)taky se mi to stává...

09.07.2009 19:21:00 | Házté

Příjemně pohodová...

08.07.2009 08:39:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí