!!!SMRT!!!

!!!SMRT!!!

Anotace: smrt....:(:(:(:(

Není těžká,
je fakt lehká.

Nechcem tomu uvěřit,
že tohle to je pravda krutá,
Nemohl si nám odejít!

Copak jsem ti udělala,
že jsi na mě nepromluvil.
Já jsem se tak strašně bála,
že si mě navždy opustil.

Taky jsi mě opustil,
a neopustil si jenom mě,
proč si jenom dopustil,
ať si tě ta smrt vezme?!

Už tě nikdy neuvidím
a ty se nikdy nedozvíš,
jak moc tu smrt nenávidím
a že nám tu všem moc scházíš!
Autor Vanesska, 08.07.2009
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí