Ako sa dá znenávidieť ticho

Ako sa dá znenávidieť ticho

Anotace: kedysi dávno

Pozerám do stropu
A rozbitá kvapka akvarelu dažďa číta ma s cudzieho kúta
Môj sluch márne túžiac do prázdna
po zvuku tvojich krokov späť.

Spomienky čítané predstavou tvojich pier
Prázdno v duši ako nočná obloha bez hviezd.
Len to mi ostalo s úsmevom naruby

A moje srdce máš asi zabalené na pamiatku
kdesi medzi šminkami.
Autor quaplo, 08.07.2009
Přečteno 247x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí