Anděl pomáhá.

Anděl pomáhá.

Anotace: Smrt a zase nový život.

Všechno zase skončilo
Do hrobek panovníků
Všechno se kolem něj točilo
Rozhodl se uchopit dýku

Poslední polibek sladkých snů
Dech pronikavých očí
Dnes,je konec krásných dnů
Pro tebe si smrt kráčí


Podívej se po okolí
Všude jenom tma
Pestré barvy pod folií
Pro tebe to byla hra

Tak dej tu dýku pryč
Zase dobře bude
Uchop zlatý klíč
A otevři si nebe

Proč neposloucháš aspoň chvíli
Život teď máš na dlani
Prosím ne,dochází ti síly
Operace na zemi

Cožpak nevíš proč to dělám?
Na řasy popel mi usedá
Nemůžu dál žít
Krev je mnou posedlá

Sem tvůj anděl chci tě chránit
Dej mi ruku a pojď semnou
Ve snech já tě budu bránit
Semnou neuvidíš stránku temnou

Srdce pořád bije
Oči žijí v myšlenkách
Proč láska žije
Hlavně ve vzpomínkách

Řekl sbohem
dýka probodla hruď
Lepší byt býti nožem
V koupelně doposud

Srdce už nebije
Schovalo se do tmy
Proč další člověk zahyne
Skončí všechny dny

Jeho duše odchází
Anděl na zemi pláče
Asi mu to dochází
Nedělá ze sebe rváče

Anděl vzletěl do nebe
Chytil muže v hábitu
Dal mu poslední polibek
A zase zpátky na cestu

V nemocnici na poplach
Žena rodí,kde je doktor?
Bolí to jako srach
Vidím hlavičku je tam tvor

Porodila chlapečka
Anděl z hora se usmívá
Už volají dědečka
Venku se rozednívá

Anděl svou práci vykonal
Ze smrti nový život
Kde najdeš duši svou
Přec si svých křídel pilot.
Autor Pussywanille, 09.07.2009
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc zajímavé,já nevěděl že anděle takoví jsou

11.07.2009 18:48:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí