Tumor

Tumor

Anotace: o umírání

Tumor

V náručí tmy
Upadám zvolna do nostalgie

Život odešel a smrt má nějaký pátek zpoždění
Nebe je temné jako moje svědomí
Když přestal jsem být dítětem

V náručí tmy
Procitám z bdění do říše snů
Čas v hávu bezdomovce kráčí ulicemi města

Setmělo se
A ne jen v mé hlavě

V náručí tmy
Jsem kolébán
Přišel čas usnout
Upadnout v brzké zapomnění

Obklopen temnotou
Čekám na příchod funebráků
Aby mě mohli dát do dřevěné postele
Jiné, než ve které teď ležím

V náručí tmy
Naslouchám tikotu hodin
Čas opilým krokem kráčí ulicemi

A bolest neutichá
Je mým jediným společníkem
Jelikož už všichni odešli a nechali mě ve tmě

Cítím se jako pes, kterého nikdo nechce
Cítím se jako malomocný, kterého se každý bojí dotknout
Jsem odsouzený do té tmy

Nezbývá mi než ležet a čekat
Až někdo otevře dveře aby mě zkontroloval

Jestli už nenadešel čas
Jestli jsem ještě živý
Jestli mě má nemoc neskolila jako lovec zvíře
Jestli jsem už nezemřel
Autor Jesper, 09.07.2009
Přečteno 217x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí