Je to tak snadné!?

Je to tak snadné!?

Anotace: ...

Už nevíš vůbec kudy kam,
za světa se radši sprovodíš sám,
Svým přátelům říkáš, jak moc je máš rád,
ale myslel si na ně v ten moment snad?

Rozmysli, když dýku do svého srdce vrážíš,
na jak dlouho srdce svých blízkých zmrazíš.
Lehce jediným tahem přetneš si žíly,
však co cití ti, jež máš rád v onu chvíli?
Když přehazuješ lano přes starý ztrouchnivělý trám,
přemýšlej, jak bude tomu, co pak zůstane tu sám.

Přemýšlej chvíli.
Necítíš jejich bolest?
Pak můžeš navždy odejít.
Autor Melfëa, 06.11.2005
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ti co odcházejí, myslí sobecky jen na sebe...

07.11.2005 13:17:00 | Krtica

přesně maníku,ale někdy je to strašně těžké ji hledat a já ji stále hledám a tahle básnička o tom vcelku vypovídá...

06.11.2005 09:38:00 | sköld

podle mě se vždycky najde nějaká cesta brát si život je zbytečné

06.11.2005 08:05:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí