hrobka z doby nuraxi

hrobka z doby nuraxi

Hrobka stará víc, než před našim letopočtem 3tisíce let
a já mám tu možnost do ní teď vlézt.
Do jejich stěn vyryla jsem iniciály našich jmen,
bylo to zajímavé, tajemné, jako nějaký sen.

Mráz mi běhal po zádech, ale já se nebála,
jak to bylo v té době, jsem si představovala.
Přece jen, kamenná hrobka ve tvaru hlavy býčí,
z toho víc, než jen jedna záhada klíčí...

Zavřela jsem oči a cítila, že se se mnou něco děje,
jako bych náhle byla jedna z těch obětí,
pocit, kdy se ve mně všechno chvěje,
byla jsem svázaná, bylo to prostě prokletí.

Stačilo však otevřít oči a ten pocit byl pryč,
zmizel stejně rychle, jako se objevil.
K žádné záhadě ale nenašla jsem klíč,
to pud sebezáchovy mou mysl v pátrání zastavil.
Autor strašidýlko-střapatý, 11.07.2009
Přečteno 303x
Tipy 27
Poslední tipující: kleopatra.sedma, Nergal, Ariella13, Chašmodský, ir.is, labuť, Juan, Mbonita, Psavec, Stoneman, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hrobky ja rad...to asi vis :)

27.07.2009 23:42:00 | Nergal

Teda strašidýlko, tahle se Ti povedla..
Úplně to na mě "padla" ta atmosféra..:-)

11.07.2009 22:02:00 | Haniéčka

To tedy ano, tajemno se ti podarilo vystihnout vic nez dobre.

11.07.2009 20:08:00 | Dota Slunská

Hezky tajemná, tak zamyšlenková. :o) A to je mocky dobře. ST!

11.07.2009 12:54:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí