Blues z básnických snů

Blues z básnických snů

Anotace: jednou bych chtěl napsat...

Prolétnout obzorem skrz barvy duhy
horizont loudání seznámit s tečnou
přes dráhy oběžnic nakreslit kruhy
s kometou protančit až na konečnou.

Z půjčovny zázraků osedlat Pegase
do sítí pochytat básnické múzy
pomník snům vytesat v měsíční terase
a okem uvíznout v záhybech blůzy.

Posnídat v mýtině nočního svítání
oloupat do veršů skořápky z múz
hříchy dnů přelepit falešným pokáním
pro slova do básní napsati blues...
Autor Buližník, 11.07.2009
Přečteno 392x
Tipy 16
Poslední tipující: denebrin, labuť, Mbonita, Trophy, isisleo, Psavec, jedam, Radek.oslov.Šafárik, Le ver luisant, Nút, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úžasná
ST

12.07.2009 20:12:00 | Mbonita

Bezvadná, líbí se mi.

11.07.2009 19:16:00 | Psavec

opravdu pěkné

11.07.2009 17:16:00 | Radek.oslov.Šafárik

:-*

11.07.2009 16:31:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí