Nová doba

Nová doba

Anotace: Kratší, politický, nevim...

Skončila jedna doba jiná zase začne
množství ozónu ve vzduchu je značné
nebyli jsme šťastní a utíkaj nám léta
jsou teplý zimy a studený léta
bolševici čekaj v mlze na svou pravou chvíli
nechci další rudou i když je teď svět černobílý
už ani nesleduju kde běhaj jaký krysy
navzájem se obviňujou kteří z nich zavinily krizi

a tak se to tu houpe zprava do leva
furt nemam peníze ale to neva
něco vrásek navíc jinak stejná podoba
budu v klidu doufat že začne zas nová doba…
Autor Jarin Kalin, 12.07.2009
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí