filmová...

filmová...

Anotace: klapka...

v zákulisí
černý s bílou
poťouchle barvy mísí
cívky cudně mrkly
zavrtěly boky
a příběhy rozvíjí…

tanečník zeshora
botky natáh
milovník rizika
na jeden zátah…

v klopě pinzetu na ježky
s cibulkama po kapsách
u pasu zavěšen pohár
s hodinkami
na rukou květináče
v hlavě zrající pšenice
a
vibrující nohou
odrážím se z koloběžky
zaútočit na písek
hráběmi…

zákony dynamiky
se nejlépe ověřují
dynamity…

stmíváním
procházím se s tebou
charismatická
po cestách těla
pomalovaní henou
v deštích času smývaní
s novým úsměvem
rozednění
vytváříme obrazce podobenství
kruhů v obilí….

milenci gramatiky
poškrábáni
lehce dramaticky…

značky se prolínají
mezi námi
a
iluze se přemisťují
do reality
na schodiště točitá...

obyčejní šílenci
spřízněni volbou
proti směru větru
nevyzpytatelní
hraví herci
vlisovaní do celuloidu
sedíme na trakaři s prasklou vázou
v batohu na zádech povzdech
a rozvážíme
cukrátka s chininovou příchutí…

podivuhodný způsob zaměstnání…

pod režií pana Života...
Autor enigman, 13.07.2009
Přečteno 295x
Tipy 37
Poslední tipující: hašlerka, Indigo, kroužek, Holis, páááááááá, Markéta Hl., Mbonita, sophia92, labuť, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavá

13.07.2009 23:25:00 | Markéta Hl.

Život je náročný režisér.

13.07.2009 11:53:00 | Psavec

Jo jo, kam se na nej hrabou vsichni ostatni reziseri.

13.07.2009 10:26:00 | Dota Slunská

...nepřekonatelný pan Život... :-)

13.07.2009 09:19:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí