Cesta do srdce

Cesta do srdce

Anotace: xx

Proč cestu do nitra snadno najdou lidé,
kteří chtějí zůstat jen na povrchu,
proč otevírá se jim brána srdce sama,
přestože víme,
že s sebou nesou dýku?
Proč údělem je mít zjizvené srdce
a bolavé rány po této dýce?
Kdo odpověď mi dá,
abych netrpěla více?
Autor Petronella, 13.07.2009
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., T-Mac, Gudula
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Odpovědí,
zde na Literu,
najdeš spousta.
Trochu zapátrej.
Pravda je zde ukrytá.
A není složitá.
Je docela prostá.

13.07.2009 12:46:00 | T-Mac

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí