Básnický zkrat

Básnický zkrat

Anotace: Taková nějaká zvláštní nálada k tvoření básniček...

Hladinu rozčísly vlny
A panna zrána, jež pročísla si kadeře
Spanilé oči srny
Utopený vítr v jezeře
Čistota roucha pannina
Zběsilá touha žít
Na stole vonící slanina
A víno k ní pít
Umlčená ozvěna skálou
Rty popraskané ledem
A míti lásku stálou
Píti čaj s medem
A karamelka na jazyku
Snít v noci hezký sen
Nepropadnout nikdy zvyku
Věřte, vymýšlím si jen….
Autor Márinka09, 13.07.2009
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: T-Mac
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná..Evokovala ve mě spoustu inspirace,do večra tu bude:)..Díky ST

13.07.2009 13:22:00 | T-Mac

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí