ani já

ani já

Anotace: Už jsem dávno zapomněl, proč jsem to nazval zrovna tmhle názvem, možná si třeba jednou, po pár letech uvědomím, že to kdysi vlastně mělo hloubku. Bylo to pro někoho, dá-li se to tak říct...ale je to jenom iluze.. a ta má hmotnou strukturu.

Uvědomuji si, čím dál víc
jak mi chybí přítomnost někoho
kdo by se dokázal upřímně usmát
a s dětskou naivní logikou
nekoho, kdo věří
že je všechno tak, jak má být
mi ukázal,
že i tenhle zešedlej svět může být barevný.

Vlastně jenom ten pohled do očí
a něco jako cit,
který bych si stejně nikdy nepřiznal.

Další cigareta
obláček dýmu
a ta představa
kdy stejně nevěřím
že se tě dotýkám.

Každých pět minut váhám
nad otázkou
jestli jsem opravdu jediný

Proč nejsi taky pro mně?
abys mě nehledal
a stejně o mně věděl.

Ani já nevěřím v lásku.
Zapomněl jsem.
V mých očích se rozhostila tma.
Tak kdy přijdeš
abys stiskl ten spínač na zdi
a rozsvítil žárovku
tam nahoře
ten lustr
vidíš?

A s posledním odklepnutím popela odcházíš.
Autor Shirai Yoshiro, 13.07.2009
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí