Cesta

Cesta

Anotace: Když samota napřahuje ruce...

Měsíční svit hladí rozpustilé rybky při jejich hře,
Titanic kdys bohužel podlehl zákeřné kře.
Ač nitek niterních viděti není,
tichounce a zdánlivě něco se mění.
Úsměv už změnil svou původní váhu,
královna černá chystá se k tahu.
Cestou svou kráčí si sama,
jednou z ní bude elitní dáma.
Teď si jen uklízí svou cestu vlastní,
dobrou noc, sluníčko a už si zhasni !
Autor Ráchel, 13.07.2009
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: Indigo, T-Mac
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Těším se na tvá dílka až si douklidíš cestu;)..

14.07.2009 09:18:00 | T-Mac

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí