Šel si

Šel si

Anotace: ....

Šel si dopředu a čekal.
Šel si dopředu a viděl.
Šel si dopředu a poznal.
Šel si dopředu a rozhodl.
Šel si dopředu a ...
zahodil své jméno,
pověst,
a,
utrpení!
Autor HKvH, 13.07.2009
Přečteno 264x
Tipy 2
Poslední tipující: Isquieasuus, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí