Po moru 09

Po moru 09

Anotace: XXX

Chce se mi brečet,
Nechci jít spát,
Dál zde budu trčet
A smutně se smát.

Zkoušet hrát, vymýšlet písně,
Plné láska a plné mé tísně.

Myšlenky plynou, já však vím svoje,
Ptám se kdy, co a pak snad i kdo je.

Vidina fotky, té staré krásné,
Jeden pohled stačil a vše bylo jasné.

Přešel mě sem, který žil jsem rok půl,
Opouštím smutný, pustý, starý důl.

Ať jak bylo na počátku, tak znova jest mi teď,
Životem dál mě ty má lásko s klidem veď.
Autor Breg, 13.07.2009
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí