Lapen v pavučině

Lapen v pavučině

Anotace: ... ... ... end

V temnotách lapený
jak muška v pavučině
v samotě ztracený
jak neznalý v divočině.

V bludišti bez východu
bloudící bez naděje,
naděje na záchranu
bylo vzato právo volit stranu.

Dny plné smutku
se sestrou Depresí
klepou zas na dveře
bezcenný, bezmocný.

Osamělé hodiny nekončí
probdělé noci plné slz
v srdci všespalující mráz
nelze prolomit mitherilovou hráz.

Ztracen, zapomenut, nevnímán
na zaprášených stránkách
že smrt naděje je klam,
přízraky v duši zas stíhán.

Černá křídla smrti anděla
čepel chladnější než všechen led
nic mne už nečeká...
východisko?
Neznámé...

No hope for me...
I will be lone forever...
Autor Johny Styx, 13.07.2009
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: Markéta G.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

svitne slunce, přijde den
naděje neumírá, a není ani sen
ona zde byla, je a bude zas
však probudit ji, bude chtít čas

21.07.2009 01:02:00 | Markéta G.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí