Závislost touhy

Závislost touhy

Anotace: jen tak...

Jsem jen kus těla na poušti
Jen tak – naboso pohozená –
Ubohá žena –
Řeknou si ti, kteří,
Že štěstí jsem kdysi měla – nevěří
A já jim řeknu –
Ano, můžete mě litovat
A beze slova mít,
Můžete mé objetí chtít –
Jako já chci vás
Vysávat a vlastnit, mít –
A na chvíli moc pocítit –
Ztratit hrdost, nechat sebou vášně rvát –
A cítit, že mě nikdo nemá rád,
Jen z lítosti mě chtějte znát –

Semetrika na poušti
Co od dobra upouští-
Jsem já zanícená závislostí
Když mi v těle křupou kosti
Jakmile bez touhy mám být den-
Dám celý život za vášnivý sen…
Autor Ammazonic, 14.07.2009
Přečteno 265x
Tipy 7
Poslední tipující: Sýkorka07, Bíša, WAYWARD, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásná:) ST

16.07.2009 19:19:00 | Sýkorka07

noci...

14.07.2009 00:44:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí