Katana

Katana

Anotace: /blbinky/

Potkala jsem hošana
zalíbila se mu má katana

..obal svlíkám
při tom říkám

dej si bacha, ostrý je to meč
chlapec kývne - leč!

máchne poprvé..potřetí
v tom hlava jeho vzduchem letí

co si počnu, tolik krve
na to měla jsem myslet prve

Viktor čistič, ten to jistí
jo! příčinu on hned zjistí

náhle se mění v samuraje
končetiny odkrajuje

kufr na pin bere s sebou
odchází a řekne neboj!

utírám pot z čela
zděšená jsem stále zcela!

šestý panák do mě padne
a už mě ani nenapadne

že odehrál se tady hrůzný čin
zachránil mne tonik, gin

teď už v mysli chovám
před návštěvou katanu vždy schovám


;-)
Autor 5thelement, 14.07.2009
Přečteno 289x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jedam, Juraj Hrom, Bíša, Květka Š., Tacca, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...no téééda ST ti nedám,ale usmál jsem se

14.07.2009 02:57:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí