Letos růže nerozkvetou

Letos růže nerozkvetou

Anotace: Psáno za jednoho deštivého rána s šálkem čaje a CDčkem Kurta Cobaina...

Letos růže nerozkvetou...

Pro sladké dotyky rtů
upadají dávky
tak i jed stéká po rtu
a rozpíjí se v tmavé kaluži...
...

..letos růže nerozkvetou...

Vybledlý sako se nečinně válí
na prostorném kanapi
nachové barvy
co odráží se na růži...
...

..letos růže nerozkvetou...

Potemnělý obývák
provoněný sytou
mátovou vůní
a tvou hebkou kůží...

...Za všechny uschlé růže...
Autor Shirai Yoshiro, 14.07.2009
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana M.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úplně tu atmosféru cítím.

14.07.2009 09:06:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí