Představa

Představa

Anotace: ...

Koukám z okna ven,
myslím na tebe jen.
Pedstavuji si sebe,
jak ležím vedle tebe.
Představa je to krásná,
ale bohužel nemožná.
Proč?
Protože ti nedokáži říct,
že miluji tě,
čím dál víc.
Autor havlza, 14.07.2009
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí