Univerzální lék

Univerzální lék

Anotace: Univerzální lék na vše

Teď vám prozradím lék,
který je naprosto proti všemu.
Nechci za to žádny poplatek.
Chci jen, aby sis dával denně dávku.

Takže ten univerzální lék…
…bacha, aby ses nelek.
Je to UPŘÍMNÝ SMÍCH.
Smích, ve variantách všech možných.

Se smíchem nejdál dojdeš.
Nikdy s ním nepojdeš.
Krásné zážitky zažiješ.
To nejlepší dostaneš.

Smích léčí vše.
Máš-li lupy,
či jen vše.
Všechno přemůže.

Musí to být však smích praví.
V žádném případě jakkoli hraný.
Jedině ten úspěch vždy slaví.
Tobě náladu zaručeně spraví.
Ten neskutečný lék univerzální.
Autor James Tony, 15.07.2009
Přečteno 217x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí