Kapky deště

Kapky deště

Anotace: :)

Z nebe padají kapky deště,
já tak chci, aby kapaly ještě.
Vidím totiž v nich Tvou tvář,
mám Tě ráda, i když jsi lhář.

Jsi totiž někdo, kdo vstoupil,
tiše jsi všechno bral a loupil.
Kapky deště stesk smývají,
když zas ráno jedu tramvají.

Jsi svědomí, co pryč odešlo,
snad mlčky celé město obešlo.
Prší, kapičky na sklo padají,
Tvou hříšnou vůni smívají.

Sbohem…
Autor Wyrda, 15.07.2009
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí