KONEC

KONEC

Anotace: Taková divná, smutná báseň...

Slzy kanou na zem
Smutek pryští s nimi pryč
Pryč z těla...
Už i duše odletěla.
Krev odkapává z bezvládné ruky
Proč muselo to být?
Proč?
Proč nemohla ta duše stále žít?
Duše utrápená už odletěla...
Utrápená světem zlým...
Ne světem, lidmi
Bolest už je pryč, vše ostatní též
Vše bylo hnusné
Život jenom lež...
Nádherné tóny...
Tóny dálek neznámých...
Lidmi zapovězených...
Tóny hudby děsivé
Hudbu nástroje nehrají
Jen zvláštní zvuky se vzduchem houpají
A ta duše nevinná dávno neslyší
Hledá vykoupení
Smrt bolest utiší
Vše už zmizelo
Duše našla klid...
Proč však dále nemohla žít?
Autor slajak, 16.07.2009
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je zajímavě řečené

16.07.2009 19:16:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí