Text

Text

Anotace: ...

Už došel papír
a tužka dopsala,
co bude dělat ta
jenž psáti chtěla?

Zapomene svůj text
a nebo si jej vryje do paměti?
Či snad zapíše jej zkrvaveným nožem
do zad své oběti?

Bude se omlouvat a nebo litovat,
bude se bát, či vyhrožovat?
Autor Akae, 17.07.2009
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí