"Balada"

"Balada"

Anotace: Inspirováno špatnou zkušeností s.... :D

Zamiloval se,
Kroužil okolo,
nevěda zda zvolit lásku či život.
A pak se rozhodl -
Zvolil útok.

Byl dotěrný, v domnění,
že jsme se už sblížili.
Svými ručkami ohmatával láskyplně mé tělo,
hledajíc místo na nejjemnější polibek.
Povzbuzen netečností,
ochutnával moji rozpálenou kůži.

Ve své vášni, zapomněl na ochranu,
ale já ne.
Vytáhla jsem jednu s příchutí jedu
A nálepkou:
Konec komárů v Čechách!

A bylo po lásce...

Jen červený flíček na mé pokožce
připomínal temnou minulost..
Autor Jitinka, 18.07.2009
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: lucajda89, Květka Š., v.hercik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten komár to byl ale pěknej neřád...

07.02.2010 10:55:00 | lucajda89

Balada o smrti komára.Dobře mu tak,krvelačná potvora...

22.08.2009 21:58:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí