Had na prsou

Had na prsou

Anotace: ... hřál jste si někdo někdy hada na prsou ?

Není si radno
hřát hada na prsou
jedové zuby
zradu ti přinesou.

Studené tělo
hřeje se, hřeje se
už pikle kuje
navenek směje se.

On nemá srdce
zradě se nevzpírá
tvou láskou sílí
a tu svou předstírá.

Varovně zasyčí
dává ti znamení
nevíš co ukrývá
než kabát vymění.

Bere ti lásku
tváří se nevinně
než shodí svůj kabát
pevně tě ovine.

Otevři oči
probuď se člověče
jedem tě opijí
život ti uteče.
Autor tuleby, 26.10.2004
Přečteno 684x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí