Noční pláč

Noční pláč

V temných končinách
procházka nočním dešťem
putování mezi ospalými
květy bez vůně

mlhavý odraz pouličních
lampionů znamení v stopách
čtení ze snáře ponocných

mezi němými stíny stromů
kořeny nenajití zbloudilců
a na obzoru tanec irské
ješitnosti bijící srdce
a pár kroků v rytmickém
splynutí krásy dudáků
na skalách panenské přírody

v dáli tváře Keltů vryty
- v kamení
v dlaních láhev whisky
- konec souznění

strach z makových panenek
přímořský vzduch sukně svléká
déšť neutichá

šedavý rozbřesk oslňuje
nekonečné moře nejistoty
v erbu zaniká i plamen
ze svícnu nenajité cesty
textaře na šťastnou budoucnost
do útrob objetí vln vášně

plavbu po tajemné tváři
plné nevysvětlitelných záhad
jednoho z vládců z kamene
v Keltské historii láska
jako cit..

..nezaniká
Autor padající do neznáma, 20.07.2009
Přečteno 241x
Tipy 18
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., labuť, Petbab, zlomený a nanicovatý -__-, Květka Š., Mbonita, enigman, Psavec, Kristine Clary-Aldringen, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

žije...

20.07.2009 11:24:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí