Já chci být rybou snědenou

Já chci být rybou snědenou

Anotace: Mírně dekadentní básnička. Za to může vzduch ve VÚRH Vodňany, já se distancuji. Snědena být netoužím.

Ptali se mě jednou
Čím chci být
Otázka těžká, ale já
Odpověď už znám

Chci být rybou
Rybou chycenou
Pohledným mládencem
A potom snědenou

Klidně, ať mě vykuchají
Usmaží na pánvi
Kosti dají psům

Všechno, i háček v tlamě
Všechno vydržím pro jediný
Pohled očí hnědavých


--------------------------------------------------

(Věnováno tomu, kdo si to nepřečte a všem, kteří už to četli)
Autor Rikitan, 20.07.2009
Přečteno 300x
Tipy 13
Poslední tipující: 4LJFilip, Linzerka, Psavec, Doradan, Bella., Markéta Hl., Květka Š., Hazentla, Mbonita
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Škoda, že ty hnědavé oči tohle nebudou číst.

21.07.2009 00:06:00 | Psavec

Krásná básnička, ale já bych chtěla být spíš...divokým koněm.

20.07.2009 15:33:00 | Bella.

Musíš mu to šplouchnout do ouška,
třeba si dá říct...

20.07.2009 14:46:00 | Květka Š.

Mbonita mě předběhla..Taky myslím, že škoda...

20.07.2009 12:31:00 | Hazentla

škoda,že si to nepřečte

20.07.2009 12:26:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí