Kilo..

Kilo..

Anotace: .. soli

Už tretí deň som na úteku
trysk v Mliečnej dráhy hustom mlieku
miliónov hviezd je zničujúci
zostalo z tela mi pár uncí

mušacej váhy, priesvitná je
moja tvár, šťastie mi nepraje
ak to tak pôjde ďalej, zmiznem
úplne, teraz si to zliznem

ech, majú odhad, vymákli ma
vedia, že prituhá je pre mňa zima
bez možnosti zohriať sa trocha
zmrznutá som letiaca socha

vyhasnuté mám oči biele
podobný ak, tak bludnej strele
- takýto som, zdrap krídel vzadu
bol im dôvod mať zo mňa srandu

smejú sa všetci ako jeden
zo všetkých strán ma fotia z bedien
lietajúcich, bez iskry ducha
veria, že ja, bezkrídla mucha

nezmôžem nič.. a div sa svete!
(nemám čas, viac sa nedozviete)
keď zrazu v očiach zablyslo sa
mráz - nemráz a kosa - nekosa

ostali sami ako boli
a s mojím z očí kilom soli
môžu si robiť čo chcú.. hoci
osoliť Mliečnu dráhu, cvoci
Autor Petbab, 20.07.2009
Přečteno 271x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Pevya, Lorraine, nejsembásník, Psavec, padající do neznáma, Simísek, labuť, sophia92, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v očích bývá víc než kilo,
celé moře by se zasolilo,
mléčnou dráhu raději bych sladkou,
při přistání kůži pěkně hladkou...

21.07.2009 07:54:00 | nejsembásník

Hezká, líbí se mi.

21.07.2009 00:03:00 | Psavec

/40 let/

20.07.2009 20:38:00 | Simísek

Neboj vypaří se jen sůl...ST

20.07.2009 12:29:00 | Tanzania

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí