Svítání

Svítání

Anotace: noc předává dni vládu...nějak mě nenapadá kam jí zařadit

Přicházíš a já se ztrácím
život radostně doznívá
přicházíš a já se ztrácím
i srdce blaženě usíná.

Přicházíš a já se ztrácím
nikdy nespatří tě luny svit
přicházíš a já se ztrácím
tvé oči neznají hvězdný třpyt.

Přicházíš a já se ztrácím
nepotká mne slunce zář
přicházíš a já se ztrácím
má smrt rozjasní tvoji tvář.

Přicházíš a já se ztrácím
vidím tě jen na chvíli
přicházíš a já se ztrácím
k sobě jsme se hodili.
Autor Stranger, 20.07.2009
Přečteno 277x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Gudula, Alasea
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...no jako písnička by šla

20.07.2009 20:17:00 | WAYWARD

Dobrá:-)

20.07.2009 18:07:00 | Alasea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí