Nevyhraješ!

Nevyhraješ!

Anotace: O všem co sem cítila...ale nikdy bych mu to nedokáala říct...

Kolik hvězd svítí,když jsi sám?
Kolik karet máš v rukávě když si nikdy neprohrál?
Kolik máš výčitek,když ses nebál lhát?
Máš aspon srdce zbytek,nebo už jsi padlý král?
Nezabíjej samotu,vždyt si jí sám otevřel dveře.
Nepředstírej ochotu,když tvůj nůž tak ostře řeže.
Neříkej mi at jdu dál
Mojí hru jsi nedohrál
Neutíke,ještě není čas.
Nelituj mne,vždyt vyhraji zas
Autor FrozeN, 20.07.2009
Přečteno 248x
Tipy 1
Poslední tipující: Lachailla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vítej na Literu :-)

20.07.2009 20:20:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí