Ranní mlhy

Ranní mlhy

Anotace: rychle klesáš k zemi a vzdaluješ se od nebes ...

když městem chvátají ranní mlhy
letka mých labutí krouží kruhy
jak duha na moři, jak hrdelní skvost
překlíná údolí nuselský most

srdce mé proradné vzalo roha
do prázdna netouží, věří v boha
smrt prý tam nebolí, místa máš dost
hluboce v poli dlí spravedlnost

bez lásky souzena, nehybná spící
má bunda kožená je na silnici
černá zem vbodla ji do oblohy

smrt šumí pod mostem, kříží nohy
jak kytka ve větru se k zemi kloní
svou hlavu děravou vložím do ní...
Autor poetor, 26.10.2004
Přečteno 510x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí